Mode

13 manieren om je te kleden

Kleding maakt de man, of de vrouw natuurlijk! Wat je aan hebt bepaalt voor een groot gedeelte hoe mensen je in eerste instantie zullen zien. De kleding die je draagt is immers persoonlijk en zegt dus ook iets over wie je bent. We zetten 13 manieren van kleden voor je op een rijtje!

1. Tijdloze elegantie

In jouw kast hangen de mooiste basics, allemaal in perfecte conditie en van uitstekende kwaliteit. Een witte blouse, een perfect zittende jeans en een mooi colbertje zijn jouw tenue van de dag.

2. Altijd modieus

Wat er ook in de mode is, jij weet het te stylen! Als jij binnen komt lopen, is het alsof er een catwalkshow begint. Je volgt de trends nauwlettend en de laatste keer dat je twee keer dezelfde outfit droeg? Je kan het je niet meer herinneren!

3. Lekker alternatief

Je kan het zo gek niet bedenken of het hangt in jouw kast! Je laat je niet leiden door wat anderen vinden dat je aan moet, maar draagt precies wat jij mooi vindt. Sprekende kleuren, overvloedige prints of juist helemaal zwart – je trekt je van niemand iets aan!

4. Kalm en nuchter

Kleding? Dat zegt je niet zoveel. Je moet wat aan, want anders is het zo koud. In jouw kast vinden we 10 paar (bijna) dezelfde jeans en winkelen doe jij alleen als je echt wat nodig hebt. Toch zie je er altijd ontspannen uit en vinden mensen je vriendelijk en benaderbaar.

5. Casual en comfortabel

Als jij een joggingbroek en sweater aan kunt, dan zul je die aantrekken ook. Tijdens een business meeting heb je het liefst een duurder exemplaar aan met een mooi t-shirt en goede sneakers, maar op hoge hakken zul je jou nooit zien!

© Pixabay.com

6. De Femme Fatale

Va-va-voom! Jouw garderobe is sexy! Strakke jurkjes, blote benen en hoge hakken! Pas maar op wereld, hier komt ze aan!

7. Preppy en chique

Jij ziet er zo netjes uit dat je zo van een chique kostschool afgekomen zou kunnen zijn. Perfect passende jasjes met een goede ruit, schoolse bloesjes en een leren tas – je ziet er chique, tijdloos en hartstikke slim uit!

8. Business as usual

Je werkt waarschijnlijk op een kantoor, want jouw hele garderobe bestaat uit bij elkaar passende onderdelen – een colbert en een pantalon of kokerrok. Zelfs als je boodschappen gaat doen wanen de winkeliers zich in een belangrijke meeting!

9. Lekker neutraal

Je draagt graag zwart, wit, (marine)blauw en beige. Bij een feestje sta jij geen uren voor de spiegel om je klaar te maken: een little black dress en je rode lipstick en je bent klaar voor de avond!

10. Laat maar

Je hebt vandaag helemaal geen zin om waar dan ook over na te denken. Wat je draagt? Gewoon wat er toevallig ergens in huis over een stoel hing!

11. Donker als de nacht

Waar veel mensen van vrolijke kleding houden, laat jij je donkere kant graag zien! Het is bij jou zwart, leer en kant wat de klok slaat!

12. Meisje-meisje

Je hebt nog steeds een paar kledingstukken van toen je klein was in je kast hangen. Sprookjesfiguren en suikerzoete kleurtjes laten jouw zachte kant zien.

13. Boho chique

Je voelt je het lekkerst in romantische jurken en rokken, met wapperende manen. Jouw innerlijke hippie wint het altijd als je voor de kledingkast staat, maar die nonchalante flair maakt je juist zo elegant!